Ресивер XTRA TV Box + 1 пакет Футбол на 1 рік  всього 1749 грн.

Ресивер XTRA TV Box + 1 пакет Футбол на 1 рік всього 1749 грн.

Футбол — більше, ніж гра! Будь у грі з XtraTV цілий рік.

Провайдер супутникового та інтернет ТБ XTRA TV підготував спеціальну пропозицію для справжніх фанатів гри номер 1 - XTRA TV Box + підписка на 1 рік на пакет «Футбол» всього за 1749 грн*.

Група телеканалів Футбол  - це офіційні трансляції матчів: Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА, кваліфікації та фінальної частини Євро-2020, Української Прем'єр-Ліги, Суперкубка України, Ліги Націй УЄФА, італійської Серії А, бельгійської Ліги Жюпіле, іспанської Ла Ліги, німецької Бундесліги і французької Ліги 1.

Для участі в акції Вам потрібно придбати ресивер XTRA TV Box за 1099 грн, активувати його, підключити пакет "Футбол", поповнити рахунок на 650 грн, зателефонувати до XTRA TV для активації послуги.

Придбати ресивер ресивер XTRA TV Box можна в нашому магазині за наступним посиланням - faraday.com.ua/uk/56-xtra-tv-stb-v1.html

Переглянути інші пакети каналів можна за посиланням - faraday.com.ua/uk/content/11-pidklyuchennya-xtra-tv

* Регулярна вартість Xtra TV Box становить — 1 099 грн з ПДВ.
Регулярна вартість підписки на пакет Футбол на 1 рік становить — 1 308 грн з ПДВ.
Загальна економія по спеціальній пропозиції становить понад 50 відсотків від регулярної вартості Xtra TV Box та пакету Футбол на 1 рік разом.
Спеціальна пропозиція діє з 01.10.2019 року до 31.12.2020 року включно на всій території України, окрім тимчасово окупованої території України та зони проведення ООС.